El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

El Deportivo està imparable i camina amb pas firme cap a la promoció d'ascens. Cert és que no estem ni en novembre, però la solvència, les possibilitats, el fons d'armari i la forma física de l'equip és envejable. L'Acero de Sagunt ha estat la víctima aquest diumenge, i ha incomodat els de Parras. Però amb el 2 a 0, s'ha acabat la història. Pau Franch ha fet un 'hat-trick'.

Més informació

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

Vanessa Moltó, membre de la candidatura del PSPV-PSOE: "Hem triplicat les llicències d'apertura en els últims anys"

La candidata de la llista socialista, Vanessa Moltó, ens parla de l'estratègia del PSOE per a revitalitzar el centre d'Alcoi. També confia que els ciutadans vegen "el resultat del treball fet" en els últims anys. 

Vanessa Moltó ha sigut regidora de comerç en la recent legislatura, i torna a optar al govern municipal com a número 4 dels socialistes alcoians. Moltó valora el treball fet pel PSOE en els últims anys al capdavant del consistori, i confia que es vegen els resultats: "hem triplicat les llicències d'apertura, o hem passat d'un pressupost amb dèficit a un amb superàvit". També parlem en ella sobre la revitalització del centre i el projecte per al carrer Sant Francesc. Tot al vídeo.