El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Variada programació escènica i professional aquest dijous 31 de maig en la Mostra de Teatre d'Alcoi

Una de les obres a Cervantes el dimecres 30 de maig / Mostra
La Dependent i Sol Picó, representació alcoiana

Alcoi s'inunda de teatre i dansa durant tota la jornada. L'Àgora escènica també tindrà activitat aquest dijous. Primer es presentarà la convocatòria del Premi de Teatre Ciutat d’Alcoi 2018 i continuarà amb dues presentacions: la del llibre de Patrícia Pardo i del projecte de gestió de la nova directiva de l’AGCV

La fira escènica alcoiana avança a bon ritme. La primera de les obres d'aquest dijous 31 de maig és Les 7 diferències, de El Pont Flotant i Teatre Escalante. Aquesta proposta de públic familiar s'escenifica al Teatre Salesians. Tot seguit al Centre Cultural, a les 11.30 hores, la Mostra ofereix l’espectacle de titelles de El Ball de Sant Vito amb l’obra El Rei Mides i les Metamorfosis. 

Ja de vesprada, La Fam cia de Teatre farà eixir el públic al carrer, de nou, al Parc de Cervantes a les 18 hores, per gaudir d’un espectacular treball a l’aire lliure, The Wolves. La companyia castellonenca presenta a la Mostra un espectacle sobre Wall Street fent una crítica als llops de les finances internacionals. En la jornada de dimecres també hi hagué teatre al carrer.

L'Àgora escènica també tindrà activitat aquest dijous. Primer es presentarà la convocatòria del Premi de Teatre Ciutat d’Alcoi 2018 i continuarà amb dues presentacions: la del llibre de Patrícia Pardo i del projecte de gestió de la nova directiva de l’AGCV.

Ja de vesprada, serà el torn dels alcoians La Dependent, que estaran, com és habitual, a la Mostra per presentar la seua última producció, Separeu-vos junts, escrita per la també alcoiana Gemma Miralles i dirigida per Pepa Miralles.

La Mostra també es fa a la nit. Per tancar els espectacles de dansa tindrem, a les 21 hores al Teatre Calderón, Sol Picó Companyia de Danza amb una altra gran producció: Dancing with frogs, una obra que reflexiona sobre el món de la masculinitat com a complement biològic del femení. Un espectacle on la ballarina alcoiana balla amb gripaus o amb lumbersexuals en una aventura àcida, bruta, gamberra i tragicòmica. Des d’Aragó a la Plaça de Dins, a les 22 hores, els Teatro de Che y Moche oferiran El Funeral, un espectacle diferent de música i teatre, on la diversió, l’espectacularitat i l’argument es conjuguen per fer passar al públic una nit plena de sorpreses.