El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

VerdCel es val del confinament per a compondre un nou treball

Alfons Olmo, alma mater del grup, va escriure just abans de començar el confinament uns textos a partir dels quals naixeria aquest nou projecte.

Des del confinament i la distància. Així s'ha bastit el nou treball del grup alcoià VerdCel, anomenat 'SOS'. De moment soles disposen d'un tema, al qual se sumaran altres que s'aniran llançant pròximament.

Així ens parlen des de VerdCel d'aquest primer tema, 'La boira': "en clau recitat i en part cantat, d'anàlisi del context, que aprofundeix i reflexiona sobre aspectes diversos, causes i conseqüències de tot això. Hi ha a més a més, cap al final, un text basat en una entrevista a Rob Wallace, biòleg evolutiu i fitogeògraf per a la salut pública als Estats Units".

Alfons Olmo, alma mater del grup, va escriure just abans de començar el confinament uns textos a partir dels quals naixeria aquest nou projecte. En la seua tasca ha tingut l'ajuda de Toni Medialdea (a la producció musical), Laura Vaughan (realització del vídeo) des de Colòmbia, Daniel Olmo (il·lustració i disseny gràfic) i Dídac Rocher (veu locució final). "S'ha plantejat amb l'esperit d'acompanyar a la gent en aquesta travessia per la pandèmia de la Covid-19, compartint el nostre ofici per a trencar totes i tots plegats els murs de l'aïllament", comenta el grup.