El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

VerdCel presenta el seu últim treball Bifocal: Ras i Pols

Serà aquest 17 de desembre a partir de les 20,30 hores al Centre Cultural Ovidi Montllor. 
 

Una novel·la gràfica i un doble disc componen l'últim treball de VerdCel. Alfons i Daniel Olmo interpretaran textos i cançons en acústic aquest mateix dimarts al Centre Ovidi Montllor.

VerdCel presenta a Alcoi el seu últim treball Bifocal: Ras i Pols. La coneguda periodista Amàlia Garrigós presentarà l'acte, on es recitaran textos poètics, s'interpretaran cançons en acústic i es projectarà una mostra del treball gràfic. Serà a partir de les 20,30 hores d'aquest 17 de desembre al Casal Ovidi Montllor. 

 

Aquesta és la sinopsi del llibre facilitada:

A través d'un protagonista adolescent, a mesura que els seus viratges interiors avancen, el seu cos es transforma i les relacions amb el seu entorn es modifiquen, desitja percebre's a si mateix, cerca amb més convicció la pròpia identitat, l'encaix en aquesta societat que qüestiona i desafia.

Molts cauen en la trampa de creure que la paraula adolescent té una arrel o sentit proper a «que li manca». Però les paraules adolescent i adult deriven d'adolescere: créixer, desenvolupar-se. És el que està creixent. I aquesta és una recerca constant de la persona, que continua l'adult fins al darrer dia. Així doncs, el nostre protagonista encarna un esperit que no hem de perdre mai.

Una presó, un corredor, una cambra, un camí. Espais on poden transitar les formes de ser, el geni, el caràcter, el temperament; mai és del tot fix, roda amb les circumstàncies i amb el temps. Les estacions, els mesos, l'evolució de la natura, la percepció de l'univers.