El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

'Vespra d'abril' substitueix la presentació de la Revista abans del descobriment del cartell de festes d'Alcoi

Acte Fester al Calderón / fiestasdemorosycristianos.blogspot.com
Començarà a les 19:45 h al Teatre Calderón i, a continuació, es descobrirà l'obra de José Borrell

L'artista avançarà els detalls del seu cartell moments abans del seu descobriment a través d'un audiovisual elaborat per VisualCrea Studio. El Calderón serà escenari també del reconeixement de l'Associació de Sant Jordi als càrrecs festers de 2017 i als components de l'Assemblea General que van deixar els seus llocs l'any passat. Dins la notícia podeu accedir al programa complet de les Festes 2018

L'Associació de Sant Jordi (ASJ) no deixa de reinventar Nostra Festa mantenint l'essència tradicional, però dotant-la de modernitat. Audiovisuals, música i dansa protagonitzaran els prolegòmens del cartell anunciador de la Festa alcoiana. El màxim estament fester ha decidit substituir la presentació de la Revista per una gal·la que ha anomenat 'Vespra d'abril', que arrancarà a les 19:45 h, en el Teatre Calderón. A les 21 h, es descobrirà el cartell. Sota la fotografia de la notícia, podeu accedir al programa complet de les festes 2018.

L'ASJ ja hi ha avançat alguns detalls d'aquesta innovadora 'Vespra d'Abril'. L'Acadèmia A3 Dansa escenificarà dues coreografies de dansa contemporània inspirades en els Moros i Cristians. Serà un dels continguts de l'espectacle, que comptarà amb la música de la Societat Musical Nova d’Alcoi, que interpretarà diferents moviments de música renaixentista.

Un dels objectius de la gala és destacar les disciplines artístiques vinculades a la Festa, com la música o el ball. Una altra d'elles és la pintura, que tindrà com a protagonista a l'autor del cartell de festes, José Borell. L'artista avançarà els detalls del seu cartell moments abans del seu descobriment a través d'un audiovisual elaborat per VisualCrea Studio.

Al llarg de la gala, l'Associació de Sant Jordi concedirà el premi del concurs de teatre fester, guanyat per Óscar Martínez, i de l'accèssit concedit pel jurat a Antonio Llopis. També lliurarà el premi a la millor banda de la Festa del Pasdoble, que va guanyar la Unió Musical de Beniarrés. El Calderón serà escenari també del reconeixement de l'Associació de Sant Jordi als càrrecs festers de 2017 i als components de l'Assemblea General que van deixar els seus llocs l'any passat.