El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Vesprada d'oci alternatiu i jocs de taula gràcies a la Mancomunitat de l'Alcoià i Comtat

El Catan, un dels jocs de taula més reconeguts dels últims anys. 

La cita és dissabte 31 de juliol al parc el Batà de Muro.
 

El Catán, el Código Secreto o el Pactum. Si no coneixes aquests jocs tens una oportunitat a finals de mes a Muro, a l'aire lliure i complint les mesures sanitàries. 

La Mancomunitat de l'Alcoià i Comtat et convida a una jornada d'oci alternatiu basat en els jocs de taula. És la resposta a "la necessitat de proposar alternatives d’oci saludable, especialment en estiu i en uns moments en què la pandèmia avança amb especial força entre les persones joves".

Els creadors del joc de taula Pactum, l'associació Domingueros Alcoi i el grup de rol Aminoaël coordinen la vesprada, i on es podrà jugar a divertits jocs com el Código Secreto, Banana azul, 7 Wonders, Azul, La Familia Hort, Marvel United o el reconegut i sempre entretingut Catán. També hi haurà un campionat de Pitch Car.

La cita és dissabte 31 de juliol, des de les 16 hores i fins a les 20.30 hores, al parc el Batà de Muro. Està obert a tots els joves d'entre 12 i 30 anys, i no cal inscripció prèvia. Es controlarà l'aforament del parc i s'aplicaran les mesures sanitàries i de seguretat pertinents.