El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Vetllada d'actes vandàlics en el barri de l'Eixample

Foto d'arxiu, no es correspon amb els desperfectes del passat divendres a l'Eixample.

La major part dels desperfectes es van deixar veure en el trencament d'espills d'automòbils, i diverses motocicletes tombades.

La nit del passat divendres 21 de juny els carrers del barri de l'Eixample van ser escenari de distints actes vandàlics. La policia local va identificar a dos dels quatre menors que presumptament van perpetrar els actes, l'objecte dels quals van ser cotxes i mobiliari urbà als carrers Cid i Pintor Cabrera.

El regidor de Policia de l'Ajuntament d'Alcoi, Raül Llopis, ha confirmat que s'han rebut distintes denúncies per part dels veïns del barri, manifestant el seu malestar pels fets ocorreguts la nit del passat divendres. Reconeix Llopis que durant la vetllada es va registrar una intensa activitat pels carrers del barri, amb nombrosos grups de menors celebrant sopars i comiats de curs. La major part dels desperfectes es van deixar veure en el trencament d'espills d'automòbils, i diverses motocicletes tombades.

Dels presumptes 4 autors materials dels fets, la policia local va identificar a dos, tots ells menors d'edat. "En ser menors de 16 anys no s'imputa delicte, per tant els pares es faran responsables dels fets, o bé a través d'un segur de corresponsabilitat civil, o econòmicament mitjançant les assegurances que dels vehicles afectats es puga reclamar", afirma el regidor de Policia.

No perd l'ocasió el regidor per recordar a la ciutadania que "aquestes conductes delictives s'han de denunciar a la policia local", evitant així que aquests fets queden impunes.