El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Veurem nevat el Castell de festes a Alcoi?

Imatge de 1958

Aquesta situació quedarà  lluny de la de 1958, on els més ‘veterans’ recorden com la neu va cobrir part del Castell de Festes dies abans de la Trilogia.

El fred ha sorprés les nostres comarques amb alguna ‘enfarinada’ a les cotes més altes com és al cas de la Font Roja o l’Aitana. Les baixes temperatures continuaran fins dimecres, però només serà fins a aquest dimarts 5 d’abril quan podria nevar a les cotes més altes (entre 1000 i 1300 metres d’altura segons AEMET). En la segona meitat de la setmana, les precipitacions estan pràcticament descartades.

Les xarxes socials s’han inundat d’imatges amb algunes nevades a les serres més elevades de les nostres comarques. La neu podria continuar fins al dimarts, però difícilment podrà caure a zona urbana. Aquesta situació quedarà  lluny de la de 1958, on els més ‘veterans’ recorden com la neu va cobrir part del Castell de Festes dies abans de la Trilogia.


El fred continuarà dimarts 5 i dimecres 6 d’abril, amb temperatures que oscil·laran entre els 3 graus de mínima i 7 de màxima a municipis com Alcoi. En altres municipis com Banyeres o Ibi les temperatures es desplomaran fins a prop dels 0 graus, segons l’Agència Estatal de Meteorologia.