El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Article d'opinió de ENRILE PAS ALCOI,

ENRILE PAS ALCOI

Veus d'ARA amb Diego Mir, nou anys al front de l'Enrile

ENRILE PAS ALCOI

Torna el Veus d'ARA i ho fa amb un habitual de l'esport alcoià. L'entrenador de l'Enrile PAS Alcoi ens fa un balanç de la temporada i ens explica com estan els ànims dels jugadors per fer front a la recta final de lliga i la lluita per la permanència en la categoria d'or de l'hoquei

L'entrenador de l'Enrile PAS Alcoi Diego Mir analitza la temporada del seu equip i ens explica l'estat d'ànim dels jugadors abans d'enfrontar-se a jornades decisives per a la permanència del club a l'OK Lliga.

Aquesta ha sigut una temporada un tant anòmala per a l'equip alcoià. Mentre arribaven a l'esglaó més alt de la competició europea en disputar la final de la Copa CERS a Braga (tot i perdre-la), han hagut de lluitar tota la temporada per eixir dels llocs de descens.

El primer 'round' serà aquest cap de setmana a Blanes. Els de Mir deurien guanyar si volen aconseguir la permanència i no dependre de ningú més que d'ells. Tindran un ull a Voltregà, on l'equip local s'enfronta al Vic precisament per evitar, com els d'Alcoi, el descens.