El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

VI Cursa Solidària de l'IES Cotes Baixes d'Alcoi per a recaptar fons per a famílies desfavorides

VI Cursa Solidària de l'IES Cotes Baixes d'Alcoi per a recaptar fons per a famílies desfavorides / IES Cotes Baixes
Aquesta cursa està dins de les activitats incloses en les Jornades d'Activitats Formatives i Esportives en les que participa tot l'alumnat

L'alumnat de l'IES Cotes Baixes d'Alcoi celebren la VI Cursa Solidària per a recaptar fons per a famílies desfavorides. Una activitat que s'emmarca en les activitats incloses en les Jornades d'Activitats Formatives i Esportives

L'IES Cotes Baixes d'Alcoi ha celebrat la VI Edició de la Cursa Solidària, que està dins de les activitats incloses en les Jornades d'Activitats Formatives i Esportives en les quals participa tot l'alumnat de 1er d’ESO, alumnat col·laborador, AMPA i professorat del centre.

Els fons aconseguits han sigut per ajudar a les famílies més necessitades d'Alcoi i amb aquesta activitat, l'alumnat es consciència dels valors com la solidaritat, la cooperació, el respecte, l'esforç, així com fomentar hàbits de vida saludables i reflexionar sobre els drets i deures d'una ciutadania activa i responsable.

Enguany, l'única novetat ha sigut que la cursa s'ha donat en l'avinguda de la Hispanitat, des de la rotonda de Mercadona fins a l'altura del Parc de la Zona Nord. Per cadascuna de les voltes que han completat els seus patrocinadors han donat un euro solidari.