El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

El Deportivo no ha pogut amb el Castelló de Segona B. El gol de penal de Jony Ñíguez no ha sigut suficient per a emportar-se el XLI Trofeu Ciutat d'Alcoi. El resultat final ha sigut de 2-1. Abans del partit s'ha presentat l'equip amb l'absència destacada de De Lerma.

Més informació

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

Vi d'honor i subhasta de les obres exposades en l'Àgora d'Alcoi

Vi d'honor i subhasta de les obres exposades en l'Àgora d'Alcoi / Samarita
En total són 29 obres donades a més de l'obra d'Antonio Pico

L'associació Cultural Samarita organitza l'exposició i subhasta d'art: Artistes alcoians solidaris amb vi d'honor i 29 obres donades

Divendres 29 de desembre a les 20.30 h tindrà lloc a l'Àgora en Alcoi un vi d'honor i la subhasta de les 29 obres donades. L'associació Cultural Samarita ha organitzat aquest acte a benefici de Familiars i amics de malalts d'Alzheimer i lloguer San José.

Des del 26 de desembre estan exposades totes les obres a l'Àgora, i el dia de la subhasta seran 29 obres i una altra d'Antonio Pico que serà donada directament a la Llar asil de Sant Jose.

Les obres exposades i a subhasta són d'artistes alcoians solidaris com Antonio Merchán Martín amb 'Ovidi Montllor' que tindrà un preu d'eixida de 150 €, també està l'obra de Ximo Canet 'Estudi per a paisatge IV al voltant de Mariola' amb preu d'eixida de 50 € o amb preu d'eixida de 100 € l'obra de Rosa Ripoll 'La casa dels escalons'.

Tot el que vulga anar, serà benvingut.