El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

VI Edició de Sent-me Cocentaina

Les inscripcions estaran obertes des del 2 de maig fins al 28 de juny, fins que les places s’esgoten. Si estàs interessat pots consultar ací

L’Encontre de Noves Tendències en Música i Educació se celebrarà del 8 al 12 de juliol. Tindrà un format adaptat als temps i amb aquesta nova edició es consolida com una proposta cultural de referència a l’interior de la Comunitat Valenciana.

El “Sent-me Cocentaina” celebrarà la sisena edició durant els dies 8 i 12 de juliol. Aquest festival es un encontre de noves tendències en música i educació, que transformarà la capital d’El Comtat gràcies a la música i concerts. Aquesta nova edició es consolida com una proposta cultural de referència a l’interior de la Comunitat Valenciana.

Sent-me Cocentaina està organitzat per l’Ajuntament, i compta amb el suport de la Universitat d’Alacant i de la Diputació d’Alacant.

En aquesta edició, hi haurà tres blocs de continguts: una masterclass d’un dia, el “Sent-met” dirigit per a xiquets a partir de 4 anys, en el qual es reforça i s’amplia la seua oferta de Música i Moviment, creant l'especialitat de Conjunt Instrumental per a xiquets de més de 10 anys que toquen algun instrument, dirigits per la prestigiosa pedagoga Elena Huidobro. I, per últim un festival de concerts. A més, els estudiants de música de totes les edats es podran apuntar a les classes magistrals de violí, violoncel, flauta, clarinet, fagot, trompa, trompeta i direcció musical, impartides per docents d’institucions com l’Orquestra del Palau de les Arts de València, el Conservatori Superior d'Alacant, l’Orquestra Simfònica de Castella i Lleó, o la West Eastern Divan Orchestra.

Cocentaina, podrà gaudir d’una setmana de concerts programats per a tots els públics, en formats i espais molt diferents. L'Orquestra Simfònica de La Regió De Múrcia, la Banda Simfònica de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, El Quartet de Corda de l'Orquestra Filharmònica de la Universitat d’Alacant i els alumnes del Sent-Me, ompliran de notes musicals les nits contestanes.

I si no pots esperar, et recordem ací un dels concerts de l'any passat.