El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Viatja al Japó o a Finlàndia de la mà dels comerciants d'Alcoi

Port de Lapònia, imatge lliure de PIxabay

Els comerços adherits t'oferiran un passaport que cal emplenar amb tres adhesius que s'aconsegueixen en les compres. Una vegada ple cal triar destinació i compartir-ho en xarxes per a participar en el sorteig.

L'Associació de Comerciants d'Alcoi, ACECA, posa en marxa aquest 19 de novembre una campanya exprés de cinc dies amb motiu del Black Friday – el divendres negre de compres reduïdes, just l'endemà del Dia d'Acció de Gràcies, festa americana, però que ja s'entén en tot el món com l'inici de les compres nadalenques. Doncs bé, com deien ACECA se suma a aquesta celebració amb un sorteig per a viatjar a Finlàndia, el Japó o Xile. Una iniciativa que des d'ACECA asseguren que és per a "premiar als nostres clients i veïns pel seu compromís amb el comerç local".

La campanya comença aquest mateix 19 de novembre i es pot participar fins al divendres 22. Els comerços participants facilitaran als clients una 'targeta-passaport', i per cada compra superior a 5 euros es rebrà un adhesiu. Cal aconseguir tres adhesius, apegar-los en el passaport, i després compartir-ho en la pàgina de Facebook de la federació d'associacions comercials valencianes, Confecomerç CV, organitzadora del sorteig. Atenció, cal guardar els tres tiquets de compra corresponents als adhesius, perquè en cas d'eixir guanyador cal adjuntar-los.

El president d'ACECA, Rafael Pérez, assegura que "amb aquesta campanya volem reforçar la connexió amb els nostres clients, i recompensar-los per fer possible aquesta relació especial que tenim, brindant-los l'oportunitat de realitzar un suggerent i gran viatge al Japó, Lapònia (Finlàndia) o Xile". Però a més a més Pérez diu que aquestes accions tenen especial interés "per visibilitzar l'estreta relació entre el comerç associat a ACECA i la seua repercussió en l'economia i el teixit social d'Alcoi".