El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Viatja en bus i aparca gratis per comprar en els comerços d'Alcoi

És la tercera edició de la campanya 'Tot a Prop', d'ACEA, la Federació de Comerç, la Cambra de Comerç i l'Ajuntament d'Alcoi. 

Els comerços d'Alcoi tornen a regalar tiquets de bus i hores d'aparcament per a fomentar la compra de proximitat.


Nova edició de la campanya 'Tot a prop' per a fomentar el comerç de proximitat i la mobilitat sostenible. Vora 300 comerços d'Alcoi, tots els adherits a ACECA o a la Federació del comerç, disposen ara de tiquets de bus gratuït i hores d'aparcament per a regalar als seus clients.

S'ha editat 25.000 tiquets d'autobús i 4.000 hores d'aparcament. L'aparcament serà als pàrquings que hi ha a cada barri: al centre serà per al Racó, en l'Eixample per a la Rosaleda; i a Santa Rosa per a la Uixola. Com no hi ha aparcament a la Zona Nord, en este barri s'han repartit el doble de tiquets d'autobús. Els tiquets d'autobús es poden gastar fins al 31 de desembre d'enguany, i els vals d'aparcament depén de cada pàrquing.

No hi ha unes regles concretes o una compra mínima, sinó que serà cada establiment el que decidisca com reparteix els tiquets entre els seus compradors.

Presentació de la campanya

La iniciativa l'organitzen la Cambra de Comerç d'Alcoi i la regidoria de comerç amb les dos entitats comercials ACECA i la Federació de Comerç. "La idea és que la gent puga arribar fàcilment i aparcat tranquil·lament, que puga menejar-se, com diu la campanya, tot a prop, que estiga més propet de nosaltres", diu Rafael Pérez, d'ACECA. Des de la cambra. Des de la Cambra, Júlia Company diu que el comerç és una activitat fonamental, "si tenim un comerç actiu, podem aconseguir una ciutat viva, dinàmica i inclús que dona la imatge de tindre més seguretat".

Així que ja saps, si compres a Alcoi, pregunta pels teus tiquets d'autobús o vals de pàrquing.