El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Vicent Marzà, conseller de Cultura: "Alcoi és una ciutat compromesa amb la cultura i això es nota en el dia a dia"

El conseller de cultura acudeix a la presentació del projecte de gestió de la nova junta directiva de l'Associació de Gestors Culturals del País Valencià

Vicent Marzà ha visitat la Mostra de Teatre d'Alcoi en la seua penúltima jornada. Assegura que l'aposta d'Alcoi per la cultura és clara, no sols amb la Mostra de Teatre sinó també per la seua aposta per la creació de nous públics amb la Mostra de Teatre Escolar. 

El conseller de cultura i educació, Vicent Marzà, ha visitat aquest dijous 31 de maig l'Àgora Escènica, l'epicentre de l'activitat professional en la Mostra de Teatre d'Alcoi, i ha destacat el caràcter compromés de la ciutat, "Alcoi és indústria i cultura, precisament el que volem, una indústria cultural". A més a més Marzà també ha valorat l'esforç de la ciutat "per a generar nous públics" amb la Mostra de Teatre Escolar.

Marzà ha participat en un dels actes programats a l'Àgora, la presentació del projecte de la nova junta directiva de l'Associació de Gestors Culturals del País Valencià, l'AGCPV. Des d'AGCPV han explicat que en els pròxims anys volen no sols millorar el funcionament de l'associació, sinó treballar també en més formació, assessorament laboral i la defensa dels llocs de treballs. En aquest sentit han valorat la col·laboració de la conselleria de cultura, però demanen més acció per la seua part. El conseller Vicent Marzà ha recordat que s'han incrementat les subvencions o que s'ha tancat un conveni laboral per als actors, però agraeix a l'AGCPV el seu "esperit crític" i assegura que es continuarà treballant per valorar el treball professional de la cultura.