El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Vicent Molina confirma que Compromís no formarà part del nou govern murer

Els 4 regidors de Compromís Muro per a la present legislatura: (d'esquerra a dreta) Carolina Iváñez, Vicent Molina, Joan Elies Pascual, Jacquelin Cerdà.

Segons es desprén del comunicat de Molina en xarxes socials, l'alcalde d'EU, Gabriel Tomàs, ja li hauria transmés la seua intenció de governar "amb els partits de dreta".

El portaveu de Compromís Muro, Vicent Molina, ha confirmat en xarxes socials que la seua formació no entrarà a formar part del pròxim govern de Muro. Aquesta negativa se suma a la ja anunciada pel Partit Socialista, amb la qual cosa es confirma l'aliança de govern entre EU, PP i Ciutadans.

Segons es desprén del comunicat de Molina, l'alcalde d'EU, Gabriel Tomàs, ja li hauria transmés la seua intenció de governar "amb els partits de dreta". "A la fi, ja han aclarit que volen governar, després de 10 dies d'investidura", continua afirmant en el comunicat. Aquesta situació fa que des de Compromís Muro es mostren decidits a "treballar des de l'ombra governant i fent marxa".

Dies abans de prendre aquesta decisió, la formació ha enregistrat la sol·licitud de plenari extraordinari "perquè no es puguen perdre" ni les negociacions de l'adquisició del Bata, ni la redacció del projecte del reg i canvi de la gespa del Camp de Futbol la Llometa, ni l'ajuda de l'IVACE de 121.000 € per a reurbanitzar la zona industrial de Duquesa d'Almodóvar. D'altra banda, també han enregistrat la posada de la bandera LGTBI i la lectura d'un manifest en defensa dels drets i llibertats del col·lectiu LGTBI, per al 28 de juny.