El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Vicent Molina serà el candidat de Compromís a l'alcaldia de Muro

Vicent Molina, candidat de Compromís a l'alcaldia de Muro.

El 5 d’abril està prevista la presentació del candidat per Compromís per Muro i de la llista de dones i homes que l’acompanyaran per concórrer a les Eleccions Municipals del mes de maig.

L'Assemblea de Compromís per Muro ha designat a Vicent Molina com a candidat a les pròximes eleccions municipals del 26 de maig. L'actual assessor parlamentari de la Conselleria d'Economia Sostenible ha sigut regidor de l'Ajuntament murer durant dotze anys, i porta vora dues dècades vinculat al Bloc, partit que conforma la plataforma Compromís.

D'altra banda, Compromís per Muro donarà a conéixer la resta de components de la llista electoral en les pròximes setmanes, la qual "serà una llista on se suma l'experiència, el present i la visió de futur", ha argumentat el candidat. Per a Vicent Molina aquesta ha estat una decisió meditada però provocada per la il·lusió: "He decidit presentar-me per sumar al projecte després d'un descans i desintoxicació de la primera línia de política". D'aquesta manera Molina rellevarà a Jaquelin Cerdà com a cap de llista, la qual ha ostentat el càrrec d'alcaldessa durant els últims dos anys.

Trajectòria de Vicent Molina

És Funcionari de Carrera de l'administració general, destinat a Correus com a enllaç rural de Muro-Agres- Alfafara. Ha sigut regidor de Compromís per Muro des de l'any 2003 fins al 2015, ostentant les delegacions de Promoció Econòmica, Turisme, Festes, Pedanies i Personal. En l'actualitat, es troba en excedència per serveis especials, treballant com assessor d'Assumptes Parlamentaris de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana. A més a més, va ser Secretari d'Organització i Finances del Bloc de l'Alcoià-Comtat des de 2012 a 2016.