El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Incendi al polígon industrial de la Beniata d'Alcoi

Incendi al polígon industrial de la Beniata d'Alcoi

Els Bombers actuen ara mateix en un incendi en la Beniata, en les instal·lacions de l'antiga Mirofret.

Més informació

Incendi al polígon industrial de la Beniata d'Alcoi

Vicent Molina serà el candidat de Compromís a l'alcaldia de Muro

Vicent Molina, candidat de Compromís a l'alcaldia de Muro.

El 5 d’abril està prevista la presentació del candidat per Compromís per Muro i de la llista de dones i homes que l’acompanyaran per concórrer a les Eleccions Municipals del mes de maig.

L'Assemblea de Compromís per Muro ha designat a Vicent Molina com a candidat a les pròximes eleccions municipals del 26 de maig. L'actual assessor parlamentari de la Conselleria d'Economia Sostenible ha sigut regidor de l'Ajuntament murer durant dotze anys, i porta vora dues dècades vinculat al Bloc, partit que conforma la plataforma Compromís.

D'altra banda, Compromís per Muro donarà a conéixer la resta de components de la llista electoral en les pròximes setmanes, la qual "serà una llista on se suma l'experiència, el present i la visió de futur", ha argumentat el candidat. Per a Vicent Molina aquesta ha estat una decisió meditada però provocada per la il·lusió: "He decidit presentar-me per sumar al projecte després d'un descans i desintoxicació de la primera línia de política". D'aquesta manera Molina rellevarà a Jaquelin Cerdà com a cap de llista, la qual ha ostentat el càrrec d'alcaldessa durant els últims dos anys.

Trajectòria de Vicent Molina

És Funcionari de Carrera de l'administració general, destinat a Correus com a enllaç rural de Muro-Agres- Alfafara. Ha sigut regidor de Compromís per Muro des de l'any 2003 fins al 2015, ostentant les delegacions de Promoció Econòmica, Turisme, Festes, Pedanies i Personal. En l'actualitat, es troba en excedència per serveis especials, treballant com assessor d'Assumptes Parlamentaris de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana. A més a més, va ser Secretari d'Organització i Finances del Bloc de l'Alcoià-Comtat des de 2012 a 2016.