El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Vicenta Jiménez, nova senadora d'A la Valenciana: "Anem a portar les necessitats reals de la gent al Senat"

La Senadora, Vicenta Jiménez, votant el 26J / AM
Tradicionalment en la província havien entrat 3 senadors del PP i 1 del PSOE per Alacant

Per primera vegada, A la Valenciana tindrà presència al Senat a la circumscripció per Alacant. La seua representant serà l'alcoiana Vicenta Jiménez, que ha trencat l'hegemonia PP - PSOE a la cambra alta. Destaca que "en esta campanya el Senat ha tingut molta importància"

Quan pareixia que el PP i PSOE anaven a tindre representació en el Senat per Alacant una legislatura més, Vicenta Jiménez ha aconseguit més vots a última hora que Encarna Llinares, Senadora del PSOE. Jiménez ha destacat que "vol portar les necessitats reals de la gent a la Cambra Alta". En l'anterior legislatura també es va presentar com a senadora però no va aconseguir entrar al Senat. La ja senadora alcoiana ha dit a ARAMULTIMÈDIA que "en aquestes eleccions s'ha donat molta importància al Senat des d'A la Valenciana".

Durant la campanya, "imaginava que podia entrar a la cambra alta, ja que les expectatives eren bones a les nostres comarques". De les votacions al Senat, Vicenta Jiménez ha dit que "el sistema de les votacions és molt injust perquè dóna una majoria prou sòlida a la primera força política".

Igual que a Alacant, a Castelló i València també ha entrat un senador d'A la Valenciana. La senadora alcoiana hi ha qual·lificat de "molt positiu" aquest fet. Jiménez agraïx "la confiança que tots els alcoians hi han dipositat en mi i el seu compromís per treballar pel territori i portar la veu de la gent a la cambra alta".

Segueix-me a Twitter: @Rubenet26