El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Vicente Berbegal, president del grup Actiu de Castalla, Millor Empresari Europeu de l'any

Vicente Berbegal, Millor Empresari Europeu/Imatge via twitter d'Actiu
Era l'únic representant espanyol entre 110 finalistes als premis que atorga els European Business Awards

Ha sigut triat entre 110 empresaris de tota Europa, en uns premis que valoren l'excel·lència empresarial i la innovació. A l'edició d'enguany dels European Business Awards han participat un total de 32.000 organitzacions de 34 països.

Els European Business Awards, EBA, han reconegut Vicente Berbegal, president del grup Actiu de Castalla, com el millor empresari europeu de l'any. Vicente Berbegal era l'únic seleccionat de tota Espanya en aquesta categoria dels guardons, i s'enfrontava a altres 110 empresaris de tota Europa.

Els European Business Awards volen reconèixer "l'excel·lència, innovació i la millor pràctica en Europa"; i el jurat està format per més de 200 experts en el món dels negocis o en economia, de diferents nacionalitats. Des del 2007 premien l'èxit i la innovació d'empreses, i en l'edició d'enguany han participat 32.000 organitzacions de 34 països, que suposen, segons les xifres dels organitzadors, 1,2 trilions d'euros de negoci, i vora 2,7 milions de treballadors.

Així, entre totes aquestes xifres, ha destacat l'empresari de les nostres comarques, Vicente Berbegal, com a president del grup Actiu de Castalla. Berbegal va crear, abans de complir els 20 anys, la seua primera societat per a vendre components i mobles per a la llar. Poc després va fundar Creaciones Berbegal, que amb els anys s'ha convertit en Actiu, un dels principals fabricants mundials de mobiliari per a espais de treball, que exporta a 84 països. Actiu a Castalla ara s'ha convertit en tot un parc tecnològic, amb més d'un milió de metres quadrats d'espai de magatzem, una de les majors plantes d'energia solar, i tot un referent, com ara demostra aquest premi a Millor Empresari Europeu.