El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Vicente Mir fixa com a meta lluitar per l'ascens

Vicente Mir a la gespa després de la presentació / CD Alcoyano
El tècnic fitxa per dues temporades

Repte ambiciós el que es va posar Vicente Mir en la seua presentació com a nou tècnic de l'Alcoyano. No renuncia a gens malgrat les limitacions. Fins i tot es va atrevir amb la lluita per l'ascens. "En dos anys espere fer les coses molt bé perquè aconseguim tocar la Segona Divisió". "Les sensacions són molt bones i ací vaig gaudir molt jugant malgrat que no va ser un any bo". "Sempre va ser una de les meues il·lusions venir a entrenar a l'Alcoyano". 

Respecte a la plantilla, va comentar que la idea és que huit o nou de la passada campanya continuen i renoven. A més, preguntat per noms propis va deixar entreveure la continuïtat d'Omgba i d'Eldin."Si els tenim poden ser molt importants i ja els vaig tenir a les meues ordres". Respecte a Gato indicà que vol parlar amb ell abans de prendre cap decisió. "En l'Hèrcules amb mi va jugar poc, però no era titular indiscutible. Mai he tingut amb ell cap problema. És cert que eixia d'una lesió". 

El tècnic valencià vol recuperar l'esperit d'El Collao. "La majoria de punts els hem de traure ací. És un escenari perillós per a qualsevol rival. Vindre a Alcoi és quasi dir l'empat em val". 

Mir es va definir com un entrenador "atrevit, amb accions per les bandes i amb centres laterals. Els meus equips pressionen en camp contrari i després es desenvolupen els partits". 

La pedrera també serà important per a Vicente Mir, encara que  això ho hauran de demostrar: "Si em demostren que poden jugar, ho faran sí o sí". 

El president blanquiblau, Juan Serrano, va il·luminar algunes de les incògnites respecte a dos noms propis: Pascual Sendra i Miguel Hita. Del primer va manifestar que és un col·laborador igual que Carlos Sempere, fent informes de jugadors. "No és el director esportiu de l'Alcoyano", va resoldre. D'Hita va incidir que ajuda en "la planificació per a confeccionar l'equip i no ha entrat amb la pretensió de fer negoci. Tant de bo isqueren sis o set empresaris d'Alcoi i posaren diners". 

Serrano, així mateix, va desvetlar que fa escasses dates va posar el seu càrrec a la disposició del consell d'administració. "No ha sigut un any que aconselle a ningú". El mandatari compta amb el recolzament de tots els accionistes importants per a armar un altre projecte il·lusionant.