El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Vicente Parras, entrenador de l'Alcoyano: "No és just el format del play off, som dels grups més perjudicats"

Vicente Parras, entrenador de l'Alcoyano "que ningú dubte que anem a eixir a defendre l'escut"

L'entrenador de l'Alcoyano es mostra optimista de cara al partit davant l'Intercity i, afirma, que l'equip eixirà a guanyar i no especularà amb el resultat

Vicente Parras li ha tornat l'alegria a l'afició alcoiana mitjançant resultats i bon joc. Abans de la pandèmia, l'equip es trobava 11 punts per damunt del segon i, el campionat cada vegada estava més prop, però va arribar el dia que van tindre que parar per la situació sanitària. A pesar d'això, la Federació assegurava que es jugaria un play off expres i, l'Alcoyano no podia perdre el temps. "No podiem dedicar-se a plorar, sabiem que erem l'equip més perjudicat, però des del primer moment hem treballat el millor que hem pogut per poder competir bé", assegura Vicente.

Els jugadors han estat sense poder entrenar en òptimes condicions durant un llarg temps i, quan van arribar els primers entrenaments, Parras afirma que els futbolistes tenien temor al risc de lesions. "Pense que sotmetre a jugadors professionals a eixe tipus d'estrés en una categoria tan exigent és exagerat, però sabiem el que hi havia i havíem d'anar en molta cura", afirma l'entrenador. Tot i això, comenta que l'equip està en bones condicions i que en l'amistós davant el Rayo Ibense va vore moments molt bons.

Pel que fa al format del play off, Vicente ho té clar: "No és just el format del play off, i menys en aquest grup que normalment solen pujar1 o 2 equips per temporada". D'aquesta manera, Parras no entén com la gent pot desplaçar-se entre províncies i l'Alcoyano no pot anar a disputar el play off a Astùries, per exemple.

A pesar de que al Deportivo li valen 2 dels 3 resultats possibles, el mister no vol confiar-se "és tot molt nou, tinc molta confiança en el meu equip, però anem a trobar-se en una situació desconeguda, no pensem en que ens val l'empat i, per això, anem a eixir a guanyar el partit com hem fet sempre". També ha valorat positivament la seu de la semifinal, ja que les dimensions són bones i que siga de gespa natural és un punt a favor. 

Amb la decisió per part de la Federació de que no poden entrar aficionats al terreny de joc, el mister considera que són els més perjudicats i, no acaba d'entendre com es celebren concerts o pot vindre gent de fora i no poden viatjar aficionats al camp. "Entenc que ningú vullga assumir responsabilitats i cal ser previnguts, però, pot ser, el que tenien que haver fet és prendre altre tipus de decisions i que açò no s'haguera jugat", comenta Parras.

Per últim, ha manat un missatge a l'afició: "sabem que anem a tindre l'energia de l'afició al nostre costat i, que ningú dubte que anem a eixir a defendre l'escut i, si passem a la final sabem que tenim una gran oportunitat de poder tornar al club al lloc que és mereix".