El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Víctor Pastor rep la beca d'estudis musicals 'Antonio Pérez Verdú'

Víctor Pastor Peidro

Víctor Pastor va obtenir el Grau Superior de violí en el Conservatorio Superior de Música “Oscar Esplà” d'Alacant (CSMA) i en la Uniwersytet Muzyczny Fryderyka Chopina – Varsovia (Polonia).

El violinista Víctor Pastor Peidro ha sigut mereixedor de la Beca d'Estudis Musicals ‘Antonio Pérez Verdú, concedida per l'Ajuntament d'Alcoi, i dotada de 2.250 euros.

Víctor Pastor va obtenir el Grau Superior de violí en el Conservatorio Superior de Música “Oscar Esplà” d'Alacant (CSMA) i en la Uniwersytet Muzyczny Fryderyka Chopina – Varsovia (Polonia), on el curs 2018/2019 va fer l'especialització en música de cambra del Barroc.

Tal com indica el violinista, la seua intenció per a l'actual curs és "continuar la formació amb els professors d'aquest centre, Tadeusz Gadina i Maria Machowska, desenvolupant durant aquest curs acadèmic un repertori i una formació tècnica adequats per a tindre una preparació suficient per a futures audicions tant a estudis de màster com a joves orquestres d'alt nivell europeu i professionals".

Beca d'estudis musicals

La Beca d'Estudis Musicals ‘Antonio Pérez Verdú’ la poden sol·licitar aquelles persones que hagen finalitzat els estudis de Grau Professional de Música, l'edat màxima fins als trenta anys i que tinguen una vinculació amb la ciutat, bé per motius de naixement o residència, formació o participació en les entitats musicals de la ciutat.