El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Sanitat cessa a la gerent de l'àrea de salut Roser Falip 

Sanitat cessa a la gerent de l'àrea de salut Roser Falip 

I anuncia el nomenament del reumatòleg Enrique Barbeito en el seu lloc. Sanitat no concreta les raons del cessament, però a prop tenim la dimissió del cap d'Urgències i les queixes dels residents per la situació a l'Hospital. 

Més informació

Sanitat cessa a la gerent de l'àrea de salut Roser Falip 

Víctor Ullate i el seu 'Carmen' vindran a Alcoi de la mà d'Amics de la Música

Alfonso Jordá i Miguel Ferrándiz, de l'Associació d'Amics de la Música, amb el regidor de cultura Raül Lllopis
Amics de la Música presenta la seua programació per al 2017-2018

Los Sabandeños, el Rèquiem de Mozart, l'òpera l'Elisir d'Amore, i molta veu. La programació de l'Associació d'Amics de la Música per a la temporada 2017-2018 ve amb molt bones propostes per gaudir de la música lírica i l'òpera.

És un dels plats grans de la programació de l'Associació d'Amics de la Música per a la temporada 2017--2018. Serà el pròxim 7 d'abril, al Teatre Calderón, però fins a eixe moment, tenim moltes altes propostes líriques d'Amics de la Música.

I la primera d'elles està oberta a tots els ciutadans i associats, perquè gaudisquen de la música. Es tracta d'un concert de pretemporada, aquest 18 d'octubre al Círculo Industrial, i d'entrada gratuïta. S'interpretaran peces de Mozart, Txaikovski o Falla, a càrrec de Dalilna Ugarte al violí i Alfredo Ovalles al piano.

La programació oficial comença el 22 d'octubre amb 'L'elisir d'Amore', una òpera còmica que arriba per primera vegada a Alcoi. A més a més comptarà amb la participació de la soprano alcoiana Gema Soler, que aquest estiu ha aconseguit la matrícula d'honor en els estudis superiors de cant.

Una programació enguany que ens portarà de nou a soprano Julia Farrés-Llongueras amb el concert Baroque Italian Night, el 26 de novembre; o a Los Sabandeños el 9 de desembre, a petició de públic i per al qual ja estan venent-se moltes entrades. També tindrem el tradicional concert de Nadal, amb col·laboració del conservatori de dansa; l'òpera il Trovatore de Giuseppe Verdi, una obra que ja estat en Alcoi tres vegades, tot i que ara amb un muntatge diferent. En febrer vindrà el Trío de Viena, i al març el concert Magnificat de Bach i el Rèquiem de Mozart. I la temporada conclourà en maig amb la reestrena en Espanya d'El Fantasma de la Ópera, a càrrec de la Universal Symphony Orquestra.

Tot açò a més, sense comptar la Setmana Gran del Piano, del 4 a 8 de juny; i el treball que fan des d'Amics de la Música per apropar la música lírica i l'òpera als estudiants. L'any passat participaren en el projecte més de 600 xavals de secundària, i des de l'Associació d'Amics de la Música treballen per a continuar amb aquesta proposta.