El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Vídeo de la presentació del llibre dels 90 anys de l'Alcoyano '1928 - 2018. La moral de una afición'

Ha tingut lloc al Teatre Calderón

Presencialment han estat hòmens com Bordalás, Carrión o Castillo, encara que des de la distància molts també han volgut participar de l'efemèride, com és el cas de Javi Lara o César Remón. ARAMULTIMÈDIA ofereix el vídeo de la presentació íntegra d'aquest llibre de la història de l'Alcoyano

Lliçó d'alcoianisme la que s'ha vist al Teatre Calderón d'Alcoi. S'ha presentat el llibre '1928 - 2018. La moral de una afición' on es repassen els 90 anys del Deportivo, les èpoques bones i les no tan bones. Presencialment han estat hòmens com Bordalás, Carrión o Castillo, encara que des de la distància molts també han volgut participar de l'efemèride, com és el cas de Javi Lara o César Remón. Sheila Garcia i Chus Fernández han sigut les dos persones que s'han encarregat de coordinar el llibre.

Un acte presidit per Juan Serrano, què aprofità per reivindicar el suport de la població al seu equip més legendari; orgullós "d'haver format part d'almenys el 10 per cent de la Història d'aquest club". L'alcalde, Toni Francés, també lloà la capacitat de l'Alcoyano per representar la ciutat i uns valors -com el de la Moral- conegut per tot Espanya.

ARAMULTIMÈDIA ofereix el vídeo de la presentació íntegra d'aquest llibre de la història de l'Alcoyano. Sens dubte, un gran regal per a aquest Nadal. L'històrica publicació es pot comprar a Eroski o a qualsevol llibreria.