El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Vine a la inauguració de l'exposició Pintores a l'exili i lluita. Obra gràfica original de Luis Ardevínez en la Sede Unesco d'Alcoi

Cartell
Aquest esdeveniment entra dins dels actes del 50é aniversari del Club d'Amics de la Unesco a Alcoi

 Amb motiu dels actes del 50è aniversari del Club d'Amics de la Unesco a Alcoi, tindrà lloc la inauguració de l'exposició Pintores a l'exili i lluita. Obra gràfica original de Luis Ardevínez el dia 31 de març a les 12.00 h en la Sede Unesco d'Alcoi

El dia 31 de març a les 12.00 h tindrà lloc en la Sede Unesco d'Alcoi, la inauguració de l'exposició Pintores a l'exili i lluita. Obra gràfica original. Col·lecció Privada de Luis Ardevínez.

El programa està dividit de la següent manera:

12.00 h. Inauguració de l'Exposició.

12.30 h. Presentació per Luis Ardevínez, propietario de la col·lecció, i demostració pràctica de la tecnología del gravat, amb estampes d'Alcoi propietat de l'autor.

13.00 h. Vermut per a tots els assistents

Aquesta exposició compta amb 83 obres, seleccionades entre més de 500, de la colecció particular de Luis Ardevínez que va començar a mitjans dels anys 70, concretament en 1976 amb la compra de dos aiguaforts, un d'Arcadio Blasco i altre de Francisco Álvarez.

L'exposició arreplega una àmplia mostra de diferents tècniques utilitzades en l'obra gràfica original: xilografia, punta seca, aiguafort, aguatinta, gofrado, litografia, serigrafia, mixtes i cuatricromía Offset. I una gran varietat de moviments i estils artístics tals com: informalisme, abstracció, pop-art, cinètic, realisme, nova figuració, naif, expressionisme, entre altres.