El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Vine a visitar l'exposició d'escultura 'La Figura de Moisés Gil' al Centre Cultural Mario Silvestre d'Alcoi

Vine a visitar l'exposició d'escultura 'La Figura de Moisés Gil' al Centre Cultural Mario Silvestre d'Alcoi / Moisés Gil
L'exposició estarà oberta fins al 30 de març de 2018

L'exposició de Moisés Gil anomenada 'La Figura de Moisés Gil' estarà oberta fins al 30 de març de 2018 en el Centre Cultural Mario Silvestre d'Alcoi de dilluns a divendres d'11,30 a 13,30 h i de 17,30 a 20,30 hores.

Moisés Gil presenta l'exposició d'escultura 'La Figura de Moisés Gil' al Centre Cultural Mario Silvestre d'Alcoi amb escultures de gran grandària i relleus amb la qual convida a l'espectador a prendre partit en el que ocorre en el carrer.

L'exposició estarà oberta fins al 30 de març de 2018 en horari de visita de dilluns a divendres d'11,30 a 13,30 h i de 17,30 a 20,30 hores.

L'autor és nascut a Cocentaina i és professor del Departament d'Escultura de la Universitat Politècnica de València i ha rebut nombrosos reconeixements per les seues obres.

Les obres que es poden vorer en l'exposició superen els dos metres de longitud on predomina l'horitzontal i en la qual el referent figuratiu va eixint de les estructures tan físiques com conceptuals.

Totes aquestes peces estan elaborades amb acer i alumini.

L'objectiu d'aquesta obra és plasmar els comportaments socials dels éssers humans durant els últims anys “un crit per a dir que cal obrir portes i finestres per a alliberar-se” com assenyala el mateix autor.