El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Vine al taller per a aprendre a construir caixes niu per a teuladins en el local de la Colla Ecologista La Carrasca d’Alcoi

Vine al taller per a aprendre a construir caixes niu per a teuladins en el local de la Colla Ecologista La Carrasca d’Alcoi
El taller tindrà lloc el pròxim 3 de març a les 10.30 h

El dissabte 3 de març, a les 10.30 tindrà lloc en el local de la Colla Ecologista La Carrasca d’Alcoi, un taller per a aprendre a construir caixes niu per a teuladins.

Ja pots aprendre a construir caixes niu per a teuladins, gràcies al taller que farà la Colla Ecologista La Carrasca d’Alcoi, el pròxim dia 3 de març a partir de les 10.30 h en el seu local en la part alta de la ciutat.

La finalitat d’aquest taller, és transmetre que el teuladí és un ocell dels més familiars i coneguts i que està patint un descens important de la seua població a tot Europa. El motiu pel qual està ocorrent axó és la pèrdua de llocs aptes per a la ubicació dels nius, com ho són les teules mores i altres indrets que ja no estan disponibles en les construccions modernes.

En un estudi realitzat, al País Valencià, entre 1998 i 2015, ha baixat la població dels mateixos en un 22%.

Per aquest motiu, el taller per a saber fer i instal·lar caixes niu, afavorirà el teuladí proveint-lo de nous llocs de nidificació, els quals, a més, faciliten l'estudi de la seua reproducció i la recerca d'altres causes de desaparició.

Edgar Bernat, biòleg alcoià estarà present en el taller que començarà amb una breu explicació per la seua part de la situació en la qual es troben els teuladins.

Totes aquelles persones que vulguen participar estan invitats.