El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Virginio Ruiz guanya el Trofeu de Nadal

Aquest torneig posa el punt i final a la temporada del Club de Golf Alcoi

El Club de Golf Alcoi ha posat punt i final definitiu a la temporada competitiva 2017 després de la disputa del Trofeu de Nadal-Banc Santander. Tot i estar fora de la temporada regular, és molt especial perquè reparteix premis en forma de cistella de Nadal. El guanyador fou Virginio Ruiz amb 31 punts. Per la seua banda, el premi al segon classificat va recaure en Eladio Jorge Silvestre, amb 30 punts, i tercer va ser Luis Agulló amb 29.

El Romero Golf (Pilar de la Foradada), un camp al que encara no s'havia disputat cap trofeu en els ja 11 anys de vida del club, va ser l'escenari triat. El camp va sorprendre molt gratament a la gran majoria dels assistents. És un lloc molt divertit, però d'un alt nivell en el seu disseny i manteniment. Els carrers són perfectes i greens molt ràpids i complicats.

El fort vent va posar un excessiu grau de dificultat en el joc, fregant en diverses ocasions la suspensió del trofeu. La bola semblava no mantenir-se en repòs en el green. Tot i això, des d'el Club de Golf Alcoi assenyalen que el camp que es convertirà en un fix en pròximes temporades.