El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Visita l'Àrea de descans la Querola a la Serra de Mariola

Visita l'Àrea de descans la Querola a la Serra de Mariola / Ajuntament de Muro
Aquest projecte l'ha desenvolupat el Taller d’Ocupació “La Font del Baladre”

El projecte que ha desenvolupat el Taller d’Ocupació “La Font del Baladre” és la millora de l'Àrea de descans la Querola a la Serra de Mariola que ja pots visitar.

L’Alcaldessa de Muro, Jacquelin Cerdà, i la Regidora de Promoció Econòmica i Turisme, Carolina Iváñez han visitat l’Àrea de descans la Querola, un projecte que ha desenvolupat el Taller d’Ocupació “La Font del Baladre” en l’especialitat de Repoblacions Forestals i tractament silvícola, i Activitats Auxiliars en conservació i millora de muntanyes.

La tasca de condicionament i millora de l'àrea, que es troba a la Serra de Mariola és una àrea de descans i zona d’acampada amb una zona d’estacionament, una caseta d’informació, tres zones d’acampada, i senyalització de les espècies d’arbres i arbusts autòctons que hi ha a la zona i perquè es conega tot el paratge natural.

Els marges de pedra seca també s'han condicionat i adaptat al terreny abancalat amb oliveres entre les pinades.

L'alcaldessa diu que "des de l’Ajuntament de Muro, volem agrair a tots els membres del Taller, tant als alumnes, als docents i a l'equip directiu la gran tasca que han dut a terme en aquest paratge natural tan emblemàtic per als murers" i Carolina Ivàñez, des de la Regidoria de Turisme diu que "tenim idea de promocionar aquesta Àrea com un atractiu turístic natural, ja que considerem que pot ser un reclam per a tots els públics com a paratge natural dins de la Mariola".

Aquest projecte se suma a altres tasques de manteniment, condicionament i reparació al Paratge Natural Municipal Font del Baladre- Riu d’Agres, amb motiu de les imperfeccions per les pluges del passat hivern.