El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Viu l'Estiu ompli el cap de setmana de rutes i activitats a Alcoi

El Molinar obri de nou les portes aquest diumenge 16 de juliol gràcies a Viu l'Estiu / AM (2017)

Viu l'Estiu dóna la benvinguda a Agost amb una gran varietat d'activitats que podrem gaudir amb amics i família.

Durant aquest divendres i el cap de setmana, les activitats més destacables són la gran varietat de rutes que ens atorguen per tal de gaudir d'un bon moment amb família i amics.

Viu l'Estiu dóna la benvinguda a Agost amb una gran varietat d'activitats que podrem gaudir amb amics i família.

Divendres 31 de juliol


Per a aquest divendres 31 de juliol disposem d'una ruta nocturna que inicia a les 20 h fins a les 24 h, amb una capacitat màxima de 20 persones, tenint el punt d'encontre a la Porta del Poliesportiu Francisco Laporta. Algunes de les indicacions que demanen són roba i calçat adequat, repel·lent de mosquits, cantimplora, llums frontals/reflectors/llanterna, i el sopar. Per als interessats, és necessària la inscripció.

I en cas que vullgueu alguna cosa més tranquil·la, també podeu gaudir de la pel·lícula 'Bajo el mismo techo', una comèdia la qual podeu vore amb tota la família, amb l'oportunitat de què la projectaran en l'Amfiteatre de la Zona Nord.

Dissabte 1 d'agost


Pel que fa al dissabte 1 d'agost, el mes comença amb una gran quantitat de rutes a visitar, entre les quals trobem:

  • Ruta al Barranc del Cint, amb eixida a les 8?h, en CV-796 nº17, i una dificultat mitjana-alta. La duració serà de 3'30 hores.
  • Ruta Cervantes - Racó Sant Bonaventura, amb eixida a les 8?h, en el Refugi de Cervantes.
  • Ruta Font Roja - Barranc de l'Infern, amb eixida a les 8?h, en el Centre de Visitants de la Font Roja. La duració serà de 2 hores.
  • Totes les reserves d'aquestes rutes es per inscripció.

I per a la nit, una ruta teatralitzada de Sender Cervantes-Font del Quinzet. Des de les 22 h fins a la 01 h, amb diferents torns que inicien cada 15 minuts, tenint un total de 13. Amb una duració de 1’15 minuts per torn aproximadament, i un màxim de 20 persones. El punt d'encontre serà en la pista de skate (per darrere del Col·legi Santa Anna). Inscripcions.

En el cas que no esteu interessats en qualsevol classe de ruta que vos presentem, també podreu gaudir d'un concert per part d'Unió Musical d'Alcoi & Fusta i Jazz. A l'IVAM CADA, a partir de les 20 h.

Diumenge 2 d'agost


I per al diumenge 2 d'agost, podrem gaudir d'una visita guiada a les pintures rupestres de la Sarga. Una activitat gratuïta amb 4 torns disponibles, d'una hora de duració, iniciant el primer a les 10 h i l'últim a la 13 h, cada un amb una hora de duració. Això si, l'aforament és de tan sols 15 persones, pel que cal inscripció.