El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Viu la màgia del Nadal a Alcoi, un any més amb la pista de gel sintètic

Viu la màgia del Nadal a Alcoi, un any més amb la pista de gel sintètic / ajuntament d'Alcoi
La pista està disponible des del dia 1 de desembre fins a la finalització de la campanya nadalenca el 7 de gener.

Dins del programa 'Alcoi, Ciutat del Nadal' s'emmarca el muntatge d'una pista de gel sintètic que és 100% ecològica i no suposa cap cost per a l'Ajuntament.

Un any més, la Plaça de Dins d'Alcoi compta amb una pista de gel sintètic gràcies a la iniciativa de la regidoria d'Esports. Axó vol dir que és 100% ecològica i no suposa cap cost per a l'Ajuntament. Aquesta proposta s'emmarca en el programa’Alcoi, Ciutat del Nadal’.

La pista està oberta des del dia 1 de desembre, i es podrà gaudir d'ella durant tota la campanya nadalenca. El preu per cada mitja hora serà de 4 euros i el seu horari és, de dilluns a divendres de 17 a 21 hores i els dissabtes, diumenges i festius ( des del 23 de desembre) d'11 a 14 i de 16,30 a 21,30.

A més des de l'11 de desembre fins al 22 de desembre en horari escolar, el preu serà de 2 euros, mitja hora.

Alberto Belda, regidor d'Esports diu que "l’any passat va agradar molt la iniciativa, a la gent li vam donar un al·licient més per vindre al centre de la ciutat i gaudir del nostre Nadal".

La pista té unes dimensions de 280 metres quadrats (20 de llarg per 13,8 d'ample) i compta amb un perímetre de seguretat de 180 metres al voltant que, facilita el pas als vianants.

La màgia del Nadal arriba a Alcoi