El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Viu l'Estiu a la Biblioteca del Tirisiti: cobertes les places de juliol i obertes les d'agost

En agost hi haurà activitats sobre pirates, animals i el fons marí. Et facilitem les vies de contacte per a reservar una plaça.

Amb aforament reduït, grups tancats, reserva prèvia i totes les mesures d'higiene i seguretat. La Biblioteca del Tirisiti penja el cartell de ple en les activitats de juliol però estan obertes les d'agost.

La Biblioteca del Tirisiti avisa que ja no queden places per a les activitats que resten del mes de juliol. Ja s'ha fet la setmana dels experiments o altra dedicada al reciclatge, i ara queden les activitats sobre el món natural i els animals. Això sí, ja s'han obert les preinscripcions per a les activitats d'agost, sobre el fons marí o els pirates. Per a més informació i reserves, cal cridar al telèfon 965 53 71 43 (de 8 a 14 hores) o escriure a biblioteca@alcoi.org.

Per a poder fer les activitats en tranquil·litat, s'ha establit fortes mesures de seguretat, i tot i això, "la participació ha sigut activa, amb una resposta positiva i amb un aforament complet tots els dies", asseguren des del consistori. A més de l'aforament reduït, és necessària la preinscripció prèvia, i mentre duren les activitats no està permés l'accés a la biblioteca per altres persones que no siguen els participants.

El regidor de Cultura, Raül Llopis, considera que "el principal objectiu de la Biblioteca Tirisiti és, com sempre, fomentar la lectura en xiquets i xiquetes, i quina millor manera que per mitjà d'activitats, tallers i jocs. El repte és facilitar l'aproximació a la lectura d'una manera diferent i nova i que xiquets i xiquetes troben en els llibres també una forma de diversió i entreteniment".

Recorda que pots consultar tota la programació de Viu l'Estiu TicketAlcoi