El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

“Viu l’estiu” amb pel·lícules i excursions per la natura aquest cap de setmana

Cartell de la pel·lícula "Phantom boy”
  • "Viu l'Estiu", la iniciativa cultural de l'Ajuntament d'Alcoi, continua en marxa aquest mes d'agost. Recordem que tots els esdeveniments segueixen les mesures sanitàries necessàries per a poder gaudir d'ells amb seguretat.

"Viu l'estiu" és una proposta de l'Ajuntament d’Alcoi que ofereix a la ciutadania una gran varietat d’activitats socioculturals durant tot agost. La programació va començar al juliol i continua aquest mes amb cinema a l’aire lliure, exposicions, activitats per als més menuts i visites guiades a la Sarga. Totes les activitats segueixen les mesures de seguretat per a gaudir d’una cultura segura.

La primera activitat d’aquest cap de setmana té lloc el divendres 6 d’agost. A les 21.30 h, la seu de l’Associació de Veïns de la Urbanització del Baradello Gelat projectarà la pel·lícula “La llamada de lo salvaje”. Aquest llargmetratge "compta la història de Buck, un gos que li canvia la vida de la nit al dia quan el seu amo es muda de Califòrnia als exòtics paratges d'Alaska, durant la febre de l'or, a la fi del segle XIX. Com a novençà d'un grup de gossos de trineu (i posteriorment el seu líder), Buck experimenta una aventura que mai oblidarà, trobant el seu lloc en el món i convertint-se així en el seu amo”.

El diumenge 8 d’agost, també hi ha una cita de cinema. A les 21.30?h es podrà gaudir de la pel·lícula infantil “Phantom boy” en l’Amfiteatre Amando Blanquer. Aquesta pel·lícula “compta la història d’Alex, un oficial de policia que és atacat en una investigació per un personatge misteriós. A l'hospital coneix a Leo, un pacient d'onze anys que té el poder d'eixir del seu cos i travessar parets com si fora un fantasma. Gràcies a l'ajuda de Leo i a la intrèpida periodista Marie, Alex podrà fer front al gàngster que el va atacar i que amenaça a la ciutat.”

El mateix diumenge al matí, continuen les visites guiades a les pintures rupestres de la Sarga en torns de diferents hores: 10,11,12 i 13 h. Les inscripcions a les visites es poden realitzar en el següent enllaç.

Per una altra banda, les activitats de la “Biblioteca Tirisiti” per als més xicotets de casa continuen la setmana que ve. Del dimarts 10 al divendres 13 d'agost tindran lloc les activitats sobre reciclatge. La inscripció és obligatòria i es pot fer enviant un correu a biblioteca@alcoi.org o cridant al núm. de telèfon 965537143.

A més, cal recordar que es poden visitar encara les mostres en els diferents espais expositius a la ciutat d’Alcoi.