El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

‘Viu l’estiu’ comença amb la setmana dels experiments

La setmana dels experiments és l'encarregada d'obrir una nova edició de 'Viu l'estiu'

La regidoria de cultura d’Alcoi ha programat activitats durant tot l’estiu i, com és normal, ha tingut que dur a terme una sèrie de mesures per garantir la seguretat i que puga anar endavant ‘Viu l’estiu’

El dimecres 1 de juliol va començar la programació de 'Viu l'estiu'. Aquesta setmana s'anomena setmana dels experiments i acaba el divendres 3 de juliol. Es tracta de tallers, jocs i moltes més activitats per als més menuts, però també hi ha actes on els majors podran gaudir. 

Aquest dijous hi ha una eixida nocturna, anomenada 'Nit de ratots' a la Cova Juliana, comença a les 20.00h i tindrà una durada de 3 hores i mitja. El punt de partida és al Parc de la Glorieta, a la plaça Ramón i Cajal. El grup és de màxim 20 persones i l'inscripció és on line, mitjançant aquest enllaç https://forms.gle/kb7XjkBZYYjy1i5B9. Cal dur roba i calçat adequat, repel.lent de mosquits, cantimplora, llinterna i sopar. Una volta s'arribe a la Cova es durà a terme una explicació sobre l'hàbitat i les característiques de l'espècie.

Per al dia 3 de juliol hi ha dos activitats. La primera és un concert d'Hiroshi Fuji que comença a les 20.00h i acaba a les 21.00h i tindrà lloc a la Capella de l'antic asil, Carrer el Camí, 42. La segona és una pel.lícula que es diu "Sobre ruedas" i es projectarà a l'IVAM-CADA. Comença a les 22.00h i acaba a les 23.30h.