El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Viu l'Estiu continua en agost amb teatre infantil i un concert de jazz

Plaça el Fossar / AM

ARAMULTIMÈDIA vos prepararem un petit vídeo del concert de jazz per a gaudir d'un poquet d'aquest tipus de música des de casa.

Des de Viu l'Estiu ens presenten per a aquesta setmana un teatre infantil protagonitzat per la Fada del bosc i la Bruixa Xocalata, i un concert de jazz per part del grup More than Jazz.

Durant el mes d'agost cotntinuen les activitats del Viu l'Estiu. I és que aquest dijous i divendres ens presenten dos activitats molt interessants.

Per una banda, aquest dijous 6, tenim l'oportunitat de gaudir d'un teatre infantil a La Glorieta, entre les 19 h i les 21 h de la vesprada. Un teatre el qual podrem viatjar de la mà de la Fada bosc i la Bruixa Xocolata pel Paisà de la Fantasia. Pel que fa a l'activitat, aquesta començara a les 19 hores però comptara amb sessions de 15/20 minuts, tenint l'última sessió a les 20.30 h.

I per al divendres 7 d'agost, ens han preparat un concert de Jazz a la Placeta el Fossar, des de 20.30/22 h i protagonitzada pel grup musical More than Jazz. Respecte a aquesta última activitat, des d'ARAMULTIMÈDIA vos prepararem un petit vídeo per a gaudir d'un poquet de jazz des de la vostra casa.