El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Torna Viu l'Estiu Alcoi amb la primera participació de l'Ivam Cada Alcoi

Concert de La Societat Musical Nova d'Alcoi / AM

L'exhibició de diferents pel·lícules, música en directe de diferents gèneres o inclús visites guiades són les principals activitats d'aquesta nova edició de Viu l'Estiu Alcoi 2019.

Cinema i música en directe són les principals activitats que presenta l'Ajuntament d'Alcoi en la ja tradicional programació de Viu l'estiu d'Alcoi 2019. Cada any aquest projecte d'entreteniment va guanyant més popularitat, per això aquest 2019 les activitats s'han vist augmentades, tenint 13 concerts en directe, cada un amb una gran varietat d'estils musicals, des de la música de les agrupacions musicals fins electrònica o jazz. I no sols això, sinó que també es podrà gaudir de l'exhibició de 7 pel·lícules, tant per a tots els públics per a tota la família, o inclús per als més adults.

A més a més cal destacar que l'Ivam Cada Alcoi participara per primera vegada en aquesta edició, presentant visites guiades de l'exposició "Filant idees, teixint art" i un concert de música electrònica encapçalat pel grup We are not brothers.

Ara bé, cal tindre clar que gran part d'aquestes activitats es realitzaran en diferents llocs de la ciutat, per la qual cosa és recomanable estar atents tants als horaris com localitzacions per a no perdre's cap activitat que puga interessar. Per una part, els concerts principalment tindran lloc a l'Amfiteatre Amando Blanquer, la piscina municipal José Trenzano, l'Ivam Cada Alcoi, i al pati el Círculo Industrial, el Teatre Principal, Parc de la Glorieta i la Plaça Ferrandiz i Carbonell. Mentre's que per a veure les pel·lícules, s'ha de tindre en compte les localitzacions del pati de l'Ivam Cada Alcoi, el Barri Eixample (Uixola) i al Barri de Batoi.

Cal destacar també que per als més xicotets de la casa tenen l'entrada gratuïta a les piscines tots els dijous, i els majors de 65 anys els dilluns, tot això durant els mesos de juliol i d'agost.