El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

'Viu l'Estiu' gaudeix del llargmetratge "Buñuel en el laberinto de las tortugas"

Bea Villanueva, cap de producció de la pel·lícula, assegura que guanyar el Goya ha estat un dels records més bonics que li ha donat la seua professió

Aquest divendres 28 d'agost s'ha projectat a l'IVAM CADA ALCOI el llargmetratge d'animació que va aconseguir un premi goya

"Buñuel en el laberinto de las tortugas", va ser premiat amb el premi Goya al millor llargmetratge i, aquest divendres 28 d'agost, ha estat projectat a l'IVAM CADA ALCOI, dins de la programació de 'Viu l'Estiu'. Bea Villanueva, cap de producció de la pel·lícula, assegura que guanyar el Goya ha estat un dels records més bonics que li ha donat la seua professió.

Pel que fa a Pilar Blasco, directora de l'EASD d'Alcoi, va ser l'encarregada de portar a 'Viu l'Estiu' tant la pel·lícula d'aquest divendres 28 com la que es projectarà el pròxim divendres 4 de setembre. "Pensavem que era interessant avançar activitats del propi festival d'animació".

Cal recordar que l'EASD organitza amb l'Ajuntament d'Alcoi el festival de l'ANIMALCOI , que es celebrarà en novembre. Blasco comenta que: "Es projectaran tots els videos que ens han enviat d'animació i el jurat triarà aquelles pel·lícules que siguen mereixedores de premi"