El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

'Viu l'estiu' obri la setmana amb el Taller d'Iniciació al Skateboarding per a dones

Cartell 'Viu l'estiu'

La nova setmana de 'Viu l'estiu' té moltes activitats interesants, com el Taller d'Iniciació al Skateboarding per a dones, la 'Pintura per als majors' o la pel·lícula de Casablanca a La Glorieta

El Taller d'Iniciació al Skateboarding per a dones comença aquest dilluns dia 6 i finalitza el dimecres dia 8 i la setmana dels experiments comença el dimarts dia 7 i acaba el divendres dia 10

La nova edició de 'Viu l'estiu' no para i, aquest mateix dilluns dia 6, comença el Taller d'Iniciació al Skateboarding per a dones des de les 10.00h fins a les 12.00h. Es realitzarà tres dies, el dia 6, 7 i 8 de juliol i tindrà lloc al Skateboarding d'Alcoi.

Aquest dimarts dia 7 de juliol s'iniciarà la 'Setmana dels experiments' a la Biblioteca Tirisiti. Des d'aquest dimarts i fins al divendres 10 els xiquets i xiquetes podran gaudir de tallers, jocs i moltes més activitats. Els xiquets menors de 6 anys hauran d'anar acompanyats d'un adult i només es podrà anar amb inscripció previa, o bé tocant al 965537143 (pel matí) o bé enviant un correu a biblioteca@alcoi.org.

Aquesta setmana també compta amb més activitats, com la 'Pintuta per als majors', que tindrà lloc aquest dimarts dia 7 i també el dijous dia 9, des de les 10.30h fins a les 11:30 al parc de Cervantes, els 'Esports populars', on les xiquetes i xiquets també podran disfrutar de moltes activitats al parc de Cantagallet aquest dijous 9, des de les 19:00h fins a les 21:00h o la pel·lícula Casablanca, que és projectarà a La Glorieta aquest divendres dia 10 a les 22.00h.

Ací pots consultar tota l'agenda actualitzada.