El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

“Viu l’estiu” ofereix cinema a l’aire lliure i les últimes visites guiades a la Sarga aquest últim cap de setmana d’agost

Cartell de "Josep"
  • El cinema per a tots els públics ha sigut el protagonista en la programació de “Viu l’estiu 2021” durant tot el mes d’agost. Durant aquests quatre caps de setmana, s’han projectat, entre altres, quatre pel·lícules d’animació en col·laboració amb la programació d’Alcoi Capital Cultural Valenciana 2021.
     

"Viu l'estiu" és una proposta sociocultural de l'Ajuntament d’Alcoi que ha estat en funcionament durant els mesos de juliol i d’agost. Durant aquesta temporada estival, el programa a oferit als veïns d’Alcoi cinema a l’aire lliure, exposicions, activitats per als més menuts i visites guiades a la Sarga. Totes les activitats han seguit les mesures de seguretat per gaudir d’una cultura segura.

Aquest cap de setmana les pel·lícules Josep i Men in Black Internationaltanquen el cicle de projecció de pel·lícules a l’aire lliure del programa "Viu l’estiu", no obstant això, el 3 de setembre encara es podrà gaudir d’una última pel·lícula.

"Men in Black International" es projectarà el divendres 27 d’agost en el poliesportiu de Batoi a les 21.30h. En aquest lliurament de la saga, “els Homes de Negre, que sempre han protegit la Terra, han de descobrir un talp dins de l'organització MIB. Per a lluitar contra uns nous malèvols aliens camuflats com a humans utilitzaran una gran tecnologia”.

Per una altra banda, la projecció de “Josep” tindrà lloc el diumenge 29 d’agost a les 21.30h en l’Amfiteatre Amando Blanquer. “Josep” és una pel·lícula del francés Aurel i compta amb la música de Silvia Pérez Cruz. Aquesta pel·lícula sobre l’exili dels republicans espanyols en la Guerra Civil va ser considerada millor film d’animació en els Premis del Cinema Europeu 2020 i va aconseguir també el premi César a la millor pel·lícula d’animació i a la millor direcció (ex-aequo) en el Festival de Valladolid.

El mateix diumenge al matí, continuen les visites guiades a les pintures rupestres de la Sarga en torns de diferents hores: 10,11,12 i 13 h. Les inscripcions a les visites es poden fer fins a les 23.00h del dissabte en el següent enllaç.

A més, cal recordar que encara es poden visitar les mostres en els diferents espais expositius de la ciutat d’Alcoi.