El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Viu l'Estiu presenta un cap de setmana amb cinema, Xavi Castillo i La Sarga

Multitudinària activitat a l'exterior del CADA / AM

Des de Viu l'Estiu continuen donant-nos un estiu ple de diferents activitats de les que gaudir.

Durant els dies restants del que queda de setmana, tenim l'oportunitat de gaudir de música amb 'Vermut i Dolçaina'; cinema, amb 'Skate Kitchen' i un espectacle protagonitzat per Xavi Castillo.

Ens trobem a menys de dos setmanes perquè finalitze el mes d'agost. Això significa el fi de les vacances, però no per això hem de desanimar-nos o deixar de gaudir d'activitats que ens aporten tant. Des de Viu l'Estiu continuen donant-nos un estiu ple de diferents activitats de les que gaudir.

Divendres 21 d'agost


I per al divendres, ens espera una nit de cinema, amb la projecció de 'Skate Kitchen', una pel·lícula dramàtica que ens conta la vida de l'adolescent Camile, que després d'una mudança ha de tornar a fer noves amistats i passions a pesar dels seus problemes socials i familiars. La pel·lícula es projectara a l'Ivam Cada Alcoi, a les 22 h.

Dissabte 22 d'agost


En aquesta ocasió, tenim una funció molt interessant per a tots i totes, i es que aquest dissabte, a partir de les 19 h, l'Ivam Cada ens presenta un espectacle protagonitzat per Xavi Castillo, amb la seua obra 'La Bíblia', la qual es troba dins de la campanya 'El comerç regala cultura'. Per a comprar les entrades, ho podeu fer en la seua pàgina web, ja siga per a presentar-se de manera presencial o virtual.

Diumenge 23 d'agost


I per a tancar la setmana, tenim dos activitats. Una nova ruta per a descobrir les pintures rupestres de la Sarga. Com sempre, cal fer reserva a la pàgina web per poder visitar aquest jaciment. L'aforament estarà reduït a 15 persones per torn i hi ha quatre torns: a les 10, 11, 12? i 13? hores. També al matí del diumenge, en el centre de la ciutat, concretament, el parc de la Glorieta s'omplirà de música amb l'actuació 'Vermut i Dolçaina' a càrrec de la Colla de la Degollà, a les 12 hores.