El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Viu l’Estiu proposa la construcció de jocs educatius

L’activitat serà d’11h a 12h i es pot aconseguir més informació mitjançant el mail biblioteca@acoi.org.

Aquesta setmana i cada dimarts, dimecres i dijous a la Biblioteca Tirisiti hi ha tallers per a xiquets i xiquetes d'entre 6 i 12 anys. A més, abans que s'acabe agost hi haurà dos cinemes d'estiu, un al barri Els Clots i altre a la Urbanitzaciño de Barxell.

Cada dimarts, dimecres i dijous del mes d’agost la Biblioteca Tirisiti acull tallers per a xiquets i xiquetes d’entre 6 i 12 anys. L’objectiu d’esta activitat és construir jocs educatius. L’activitat serà d’11h a 12h i es pot aconseguir més informació mitjançant el mail biblioteca@acoi.org.

L’oferta de Viu l’estiu, continua durant tot el mes d’agost amb altres dues propostes. El pròxim diumenge 21 d’agost a les 21:30h al carrer Els Clots-La Llibertat-Avinguda Els Clots hi haurà cinema d’estiu amb la projecció de la pel·lícula ‘A todo tren: Destino Asturias’ de Santiago Segura. L’última projecció serà el diumenge 28 d’agost a les 21:30h al Club Social de la Urbanització Barxell amb la pel·lícula ‘Bebe Jefazo II’ de Tom McGrath. Amb esta activitat es posarà punt i final a tota una programació que va arrancar l’1 de juliol.