El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

“Volem que els nostres xiquets siguen feliços”, el col·legi Carmelites obri els procés de matriculació

El 25 de maig s'inicia l'admissió telemàtica per a Infantil i Primària, i la matriculació serà de l'1 al 16 de juliol. 

El col·legi Carmelites obri les portes a ARAMULTIMÈDIA per explicar-nos el seu projecte educatiu. Un projecte que té com a objectiu oferir una educació global des d’infantil fins a l’últim curs de l'ESO.

Un centre educatiu, que segons el seu director pedagògic, Jaume Puchades, es defineix pel seu tracte a les persones. Un projecte en què el col·legi siga més que això, que es convertisca en una família en la qual l’alumnat pot créixer a tots nivells i en la que sempre se senta acollit.

Una educació que va més enllà de les assignatures i en la que les Carmelites espera formar a xiquets i adolescents amb un pensament crític i uns valors de convivència. Com explica Puchades l’escola busca el “desenvolupament de tota la persona, afectivament, socialment, de compromís amb la societat”.

I aquesta proposta educativa comença amb els més menuts. Fabiola Pérez, coordinadora d’educació infantil, assenyala que el més important per al centre és que “els nostres xiquets siguen feliços” i per això totes les metodologies implementades tenen com a base fonamental l’educació emocional.

El procés de matriculació d'infantil i Primària va començar el 25 de maig amb l'admissió telemàtica, la matriculació serà de l'1 al 16 de juliol. En Secundària, l'admissió serà del 3 al 14 de juny i la matriculació del 26 al 29 de juliol. Tota la informació i el procés es fa mitjançant la web telematricula.es, instaurada en pandèmia però que de moment es queda com opció preferent per a fer aquests tràmits.