El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

'Vols les claus del centre' ha tingut una repercussió de més de 140.000 euros i "molta satisfacció" per part dels comerciants

Vols les claus del centre / AJuntament

Segons l'impacte positiu i la inversió de la campanya, el centre d'Alcoi ha eixit guanyant amb 100.000 euros.

L'Ajuntament d'Alcoi ha fet ja la valoració sobre la repercussió que ha tingut la campanya 'Vols les claus del centre'. Ho ha valorat en més de 140.000 euros després d'aparèixer en mitjans locals, comarcals (com és en cas d'ARAMULTIMÈDIA), autonòmics i nacionals. A banda del rendiment econòmic, també ha tingut gran repercussió a xarxes socials i des del consistori asseguren que els comerciants han mostrat "molta satisfacció". Segons l'Ajuntament, s'han invertit 40.000 euros en la campanya publicitària creada per Imaginarte.

Finalment seran Núria Santoja i Xavi Ferrándiz (Bolet Team) els nous inquilins del centre d'Alcoi durant l'any 2020. L'altra parella que ha participat ha sigut Dacsa Team, Jose Serrano i Eduardo Sánchez, estudiants del Campus d'Alcoi de la UPV. Segons Vanessa Moltó, regidora de Comerç, indica que “preteníem instal·lar la casa en la ‘Bandeja’ per a transmetre l'essència de viure en el quilòmetre zero de la ciutat, simbolitzant aqueixa ‘reconquesta’ del nostre centre en el lloc on es planta el castell”.

Els comerciants han mostrat la seua satisfacció, realitzant una valoració positiva i els comentaris després d’haver aparegut en les mencions i stories d’Instagram.


En el comunicat de l'Ajuntament es pot llegir que els comerciants han destacat: «Després d’aparéixer al matí, en una vesprada vam pujar en 150 seguidors», «Ha vingut més gent i ens ha dit que ens ha conegut gràcies a la campanya», «Estem molt satisfets, sempre valorarem de forma positiva tot el que es faça en benefici del centre», «Hem notat molta repercussió en les xarxes i hem tingut molt comentaris positius», «Estem molt contents de totes les campanyes que es facen de forma positiva, costa molt alçar un negoci».

Alguns mitjans de comunicació nacionals on ha aparegut la campanya 'Vols les claus del centre' han sigut RNE, Cadena Ser, Antena 3, La Vanguardia, COPE, El Confidencial i El País.