El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Vols saber que es farà en l'Illa de Rodes? L'ajuntament d'Alcoi t'ho explica

Es convoca a tota la ciutadania a una reunió oberta i informativa on s'explicarà el projecte per aquesta illa ara en desús. Serà aquest dijous 30 de juny, a les 20 hores, al Saló de Plens de l'Ajuntament

L'Illa de Rodes per fi té projecte, i es convertirà en un espai tecnològic i cultural. Serà un espai obert i ample, com es pot vore en la maqueta que s'ha fet per l'ocasió. L'Ajuntament ha convocat a tota la ciutadania a una reunió oberta per explicar els detalls del projecte i arreplegar possibles idees. Per a l'alcalde Toni Francés, es tracta d'un "projecte importantíssim per al qual tenim els diners necessaris i que estem segurs que va a transformar aquesta ciutat".

L'Ajuntament d'Alcoi inicia el procés per a definir i concretar el projecte de l'Illa de Rodes, una de les apostes del Govern Municipal. Aquesta important illa de cases ara en desús, en un punt neuràlgic de la ciutat, es vol convertir en un espai tecnològic i cultural. Ja s'ha creat una maqueta i un vídeo explicatiu, i ara l'Ajuntament convoca una reunió amb la ciutadania perquè coneguen el projecte i puguen aportar idees.

L'alcalde d'Alcoi Toni Francés anima a tots els alcoians a conéixer i participar en aquest projecte que, segons assegura l'alcalde, canviarà la configuració de la ciutat i aposta per AlcoiDema: una ciutat integrada, sostenible i innovadora. Toni Francés assegura que "per fi aquesta ciutat té un projecte per a recuperar l'espai urbà de Rodes, una illa en el cor de Santa Rosa. Un projecte importantíssim per al qual tenim els diners necessaris i que estem segurs que va a transformar aquesta ciutat. Rodes i Entença, en primer termini, són dos revulsius que han d'accelerar el canvi que Alcoi necessita".

Així, l'Ajuntament ha convocat a una primera reunió dijous 30 de juny a les 17,30 hores amb els grups de l'oposició. Posteriorment, a les 20 hores, es convoca a tots els ciutadans que vulguen, a una trobada amb l'alcalde, l'autor de la maqueta, el regidor Manolo Gomicia, i tècnics municipals. Les dos reunions seran al Saló de Plens.

La maqueta es podrà vore en aquesta reunió, i posteriorment s'exposarà al vestíbul de l'Ajuntament per a tot el que vulga vore-la. Per a qui no puga, l'Ajuntament ha fet un vídeo que es pot vore en aquesta notícia, tot i que reconeixen que no es poden apreciar ben bé els detalls, però que serveix per a fer-se una idea general del projecte.