El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Vora 12.000 persones passen per la Glorieta d'Alcoi en la Fira Tapa i Festa

aFira Tapa i Festa, de nit, en una imatge de l'Ajuntament d'Alcoi
És la segona edició d'aquesta fira del menjar, on han participat 14 establiments alcoians i un de fora

La Glorieta d'Alcoi ha sigut, per segon any, un punt de trobada i menjar per a tots els alcoians i visitants que no tenien reserva prèvia en algun restaurant. En aquesta edició han participat 14 establiments alcoians i un de fora, i els organitzadors calculen que vora 12.000 persones han passat per allí.

L'Ajuntament d'Alcoi valora de manera molt positiva la segona edició de la Fira Tapa i Festa de la Glorieta. Al llarg de la trilogia, vora 12.000 persones han passat per allí, segons les xifres dels organitzadors, 2.000 més que l'any passat.

En aquesta fira de la tapa han participat 15 establiments, 14 d'ells d'Alcoi, sobretot d'altres barris que no són el centre, per tal de donar l'oportunitat a altres bars d'Alcoi de participat de les festes en el nucli antic. Des de l'Ajuntament expliquen que el fet que l'Entrada haja sigut dissabte s'ha notat en l'afluència de gent.

La regidora de consum Maria Baca explica que "la gent ja sap que està la Glorieta per a poder anar a menjar en diferents moments de les festes sense reserva i sense haver de desplaçar-se fora dels carrers per on discorren els actes oficials en un espai més informal, i complementari a la resta de la restauració tant del centre de la ciutat com d'altres zones. L'aposta municipal està consolidada i seguirem treballant els pròxims anys per a continuar-la i millorar-la, sempre pensant en les necessitats de les alcoianes i els alcoians".