El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Vora 2.000 cartells de festes repartits en tan sols un dia

L'endemà de descobrir el cartell de festes, l'oficina de turisme comença a repartir les 5.000 còpies a tot el que vulga una.

L'Oficina de Turisme d'Alcoi viu uns dies de molta afluència, i tot perquè són els encarregats de repartir, de manera gratuïta, els cartells, adhesius i postals amb el nou cartell de festes que s'acaba de descobrir a la façana del consistori. S'encarreguen 5.000 cartells, i tan sols durant el 2 d'abril, l'endemà de la destapada, s'han repartit vora 2.000. Els demanen comerciants i empresaris per a penjar-los en aparadors, però també molts particulars que volen tindre un record. De segur que hi ha més d'una curiosa col·lecció en moltes cases.

Des de l'oficina de turisme expliquen que tots els anys hi ha molta demanda d'aquests cartells, i que rara és l'ocasió que arriben les festes i s'ha quedat algun per repartir. També s'esgoten els adhesius i postals, dels quals s'editen també 5.000 de cada.

Així, turisme és un bon lloc aquests dies per a fer-se una idea de com ha arribat el cartell al gran públic, ja que tots, els haja agradat o no, donen la seua opinió abans d'endur-se un dels cartells a casa.