El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Vora 200 persones coneixen els últims avanços en les excavacions d'El Salt

Fa 32 anys que s'excava el jaciment

La Jornada de Portes Obertes al Jaciment Paleolític d'El Salt ha tingut èxit de participació. Cristo Hernández i Carolina Mallol, dos dels codirectors de les excavacions del jaciment alcoià, han explicat als interessats els avanços que s'han fet en el darrer any.

Són 26 estudiants de distintes universitats espanyoles els que treballen sobre el terreny durant el mes d'agost. Cal destacar que el jaciment només es pot veure durant agost, perquè durant la resta de l'any està tancat al públic per tal de protegir-lo.

Els torns de visita a les excavacions són aquest diumenge 4 d'agost a les 10.00, 11.30, 17.00 i 18.30 hores. Cal recordar que l'activitat està organitzada pel Museu Arqueològic, el Centre Alcoià d’Estudis Històrics i Arqueològics (CAEHA) i l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament d'Alcoi.

ARAMULTIMÈDIA ofereix un vídeo sobre aquesta jornada de portes obertes dins del cicle 10 excursions al voltant d'Alcoi. Hem parlat amb Cristo Hernández, Carolina Mallol i Josep Maria Segura, director del Museu Arqueològic Municipal Camil Visedo.