El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Vora 200 persones es concentren a Alcoi contra la condemna a la 'Manada' de Manresa

Concentració a la Plaça d'Espanya / AM

Alcoi ha sigut una de les vora 40 ciutats espanyoles que s'han concentrat davant la sentència de la 'Manada' de Manresa. El cas ha sacsejat de nou l'opinió pública en condemnar per abús i abús sexual continuat (no per agressió) a 5 dels 6 jóvens acusats. La 'Bandeja' ha acollit vora dos centenars de persones on s'ha llegit el manifest 'Davant les violències masclistes, autodefensa feminista'.

La concentració ha estat organitzada pel Col·lectiu 8 de Març i ACOVIFA, on també ha participat la ciutadania i han estat representats alguns partits polítics. En el manifest llegit s'ha destacat que "volem compartir la nostra indignació per les respostes que es donen des de les institucions públiques tant a nivell estatal, com autonòmic i local".


La sentència, que no es ferma, s'ha fet pública el 31 d'octubre. En aquesta s'indica que els fets es van cometre sense violència ni intimidació, condicions necessàries per poder tipificar-ho com agressió. Per aquest motiu, col·lectius feministes han eixit al carrer en senyal de protesta i desacord.