El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Vora 3.400 escolars participen en les Escoles Poliesportives d’Iniciació d'Alcoi

Sessió de jocs al col·legi Horta Major.

En total realitzaran durant tot l'any al voltant d'unes 900 sessions.

13 centres educatius i vora 3.400 escolars d'Alcoi participen enguany en les Escoles Poliesportives d’Iniciació (EPI). Des del Centre d'Esports es coordina el projecte que pretén implementar en els escolars de tot el cicle de primària l'adquisició d'hàbits saludables.

Aquesta adquisició es realitza a través de la iniciació en esports menys habituals, inculcant valors de respecte i joc en equip, i proporcionant en els alumnes un bagatge psicomotriu a través d'una formació bàsica esportiva. En total realitzaran durant tot l'any al voltant d'unes 900 sessions. Les modalitats esportives en aquesta nova edició són: Judo, Atletisme, Gimnàstica Artística, Colpbol, Pilota Valenciana, Orientació, Goalbol, Esgrima, Volley Adaptat i Balonkorf.

"Des del Centre d'Esports agraïm la implicació a tots els col·lectius en el desenvolupament d'aquest programa durant el passat curs, especialment a la comunitat educativa, i comuniquem que ja estem preparant amb moltes ganes i il·lusió el projecte EPI", ha destacat l'edil d'Esports, Miguel Juan Reig.