El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Vora 30 comerciants es beneficiaran de les ajudes atorgades per l'Ajuntament al Comerç del Centre

La segona edició del programa d'ajudes al comerç del Centre d'Alcoi concedirà finançament a 29 establiments de la ciutat, una xifra que supera els 16 beneficiats l'any passat. Les ajudes permeten costejar l'obertura de nous negocis, així com cobrir les despeses de rehabilitació de locals comercials.

Per a les primeres d'aquestes ajudes s'han rebut 18 sol·licituds, les quals contemplen ajudes de fins a 3.000 €. De totes les sol·licituds, 3 són per a nous establiments al carrer Sant Josep; 2 en els carrers Sant Nicolau, Sant Llorenç, Sant Tomàs i Mossén Torregrossa; i un als carrers País Valencià, El Tap, Santa Rita, Gonçal Barrachina, Pintor Casanova, Sant Jaume i Emilio Sala.

De cara a les ajudes per a comerços ja existents s'han rebut 11 sol·licituds, amb les quals es pot arribar a subvencionar el 70% de les obres de reforma fins a un màxim de 10.000 euros.

La regidora de Comerç, Vanessa Moltó, es mostra satisfeta per l'acollida del programa, "un fet que demostra que l'activitat del centre està dinamitzant-se i que les mesures en les quals estem treballant són positives i, per tant, hem de seguir incidint en elles".